lördag 4 maj 2019

1:a deltävlingen i Spinnfiske

Idag genomförde klubben den första deltävlingen av två i spinnfiske. Vi var fem som åkte från klubblokalen på morgonen, och ytterligare två bilar mötte upp på Hökensås. Efter lite överläggande så hamnade vid Sänksjön, en av de mindre sjöarna i området. En kylig morgon, efter en natt som bjöd på ett lätt snöfall, sänkte nog förhoppningarna om ett bra fiske lite grann, men vi körde i alla fall igång med gott mod.
Fiskarna var tröga i början, men efter en stund så hade det nappat för några runt sjön, och plötsligt hade det också blivit lite skönare i luften! Milton, som var med och fiskade för första gången med klubben, fick tips och även lite grön Power Bait av en annan fiskare vid sjön. Efter att han satte på av den gröna degen på kroken så fick han nästan direkt en grann regnbåge! Där ser man hur värdefullt det är att prata med andra och är man trevlig så får man trevliga tips! Även Hampus och Oskar fick sedan varsin båge, och Lars fick flera stycken på ett blankt Lill-Öringen.
I halvtid grillade vi korv och hade det gott innan vi fiskade vidare ytterligare någon timme. Själv hade jag inte ett pill på grejerna. Inte förrän slutsignalen gick och det var dags att veva in en sista gång. Då minsann! En sprattlande regnbåge tog betet när jag vevade in och äran var räddad!

Resultat:
Juniorer
1. Milton Svantesson 1000g
2. Oskar Skaar 700g
3. Hampus Thimberg 510g
4.Hannes Gustavsson -
4. Viggo Isberg -
4. Alvin -

Seniorer
1. Lars G Skaar 2630g
2. Tobias Ek 730g
3. Morgan Ek -
4. Rickard Gustavsson -


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar