söndag 18 februari 2018

R.S.T.

R.S.T. avgjordes under lördagen på Alsen vid Askersund. I första hand är detta en lagtävling distrikten Skaraborg, Örebro och Värmland emellan, men det är även en individuell tävling. Dessutom kombinerade Örebrodisktriktet detta med sin 5:e serietävling, så det var många deltagare som ställde upp, ca 100st. 
Från Skara SFK var det två bilar med 7 deltagare, extra kul att Heino och Morgan hittade ut på en stortävling!
Morgan, Heino, Hugo, Therése och Hertzberg

Nappet var inte riktigt detsamma som Alsen brukar bjuda på, men det nappade i alla fall, och några drog lite större abborrar också. Dagens högsta vikt fick Niklas Gustavsson från Nora-Gyttorp med 6680g, och ryktet sade att det var balanspirk som var melodin för den kassen. Högsta vikt i damklassen var en liten skräll, Skara SFK´s Therése Blomgren slog till med 4600g matabborre, alla fångade på en liten fläck utanför en av öarna! Övriga Skarafiskare gjorde också bra ifrån sig, Hertzberg fick 3235g och var klubbens näst bäste.
I juniorklassen stack Ronja Leijon från Lidköping ut tycker jag, som med sina 1075g bara var 10g från att spöa samtliga juniorer, inklusive äldre herrjuniorerna! Bra jobbat.
Bästa dam!

Lagtävlingen tog Örebrodistriktet hem med 34950g före Skaraborg på 29730g och Värmland på 24595g.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar